VVS i badeværelset – hvad skal du overveje, når du skal renovere eller bygge nyt?

Valg af vandhaner og brusere – funktion og design

Hvis du gerne vil bygge nyt eller ombygge badeværelset, kan det være rart på forhånd at være bekendt med, hvilke ting, der er gode at overveje inden du går i gang med at brække alle vægge ned.

Brusere og vandhaner skal være lette at anvende, men også leve op til dine ønsker om design og funktion. Derfor er det vigtigt at vælge modeller, som opfylder dit behov for design, men som også opfylder dine behov for funktion. Skal bruseren eksempelvis både være håndholdt, men også have en hovedbruser, og skal den være vandbesparende? Alt sammen værd at overveje, inden du går i gang, og som du kan snakke med din VVS’er på Østerbro om.

Ventilation og udluftning – sådan sikrer du et sundt badeværelse

Der er en del fugt og damp på et badeværelse, og det skal rummet kunne modstå. Det er derfor vigtigt at sørge for at have installationer, der sikrer et sundt indeklima. Snak med din VVS’er på Østerbro om at få et velfungerende ventilationssystem og særskilt udsugning. Er badeværelset placeret på bygningens facade, er det et krav, at badeværelset har et oplukkeligt vindue, eller at der er en udluftningsventil.

Energibesparelse i badeværelset – Vælg vandbesparende teknologi og LED-belysning

Tænk også gerne over, hvordan dit nye badeværelse kan spare dig for penge i fremtiden. Sørg for at vælge vandbesparende elementer og LED-belysning, der kan holde dit forbrug og dine udgifter nede. Hos Københavns Vandservice, som er en din lokale VVS’er ved Østerbro kan du få råd og vejledning, inden du går i gang med dit projekt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *