Derfor skal du vælge et exopy gulv

Et skridsikkert underlag

Hvis du går rundt i en lagerbygning, en kælder eller et industrilokale, er gulvet med høj sandsynlighed belagt med exopy. Dette skyldes, at materialet er utrolig hårdført og kan holde til umådelig meget vægt. Faktisk er et exopy gulv omkring tre gange så stærkt som et betongulv. Exopy gulve består af to hovedkomponenter: En base og en hærder. Når disse to elementer sammenblandes, bliver materialet stift. Derfor blander man først de to komponenter sammen kort før, at gulvet skal belægges. Som udgangspunkt efterlader materialet en glat overflade, men hvis man ønsker, at exopy gulvet skal være ekstra skridsikkert, kan man tilføje kvartssand i sammenblandingen.

Perfekt til industri- og lagerbygninger

I industrien konstrueres og fragtes der utallige tunge komponenter hver dag. Derfor er det nødvendigt, at gulvene i de pågældende lokaler kan holde til den tunge vægt og den hyppige trafik. Her er et exopy gulv et godt valg. Firmaer som Bjarmodan tilbyder belægning af epoxy gulve i mange varianter og farver alt afhængigt af den individuelle virksomheds behov. I vil derfor kunne få præcis det gulv, som I drømmer om. Når først gulvet er lagt, kræver det ikke meget energi at vedligeholde. Faktisk kan man udsætte sit epoxy gulv for utrolig meget belastning, uden at det kan ses. For at gulvet skal holde i mange år, er det imidlertid vigtigt, at man rengør det regelmæssigt.

Sådan vedligeholder du et exopy gulv

At rengøre et exopy gulv kræver som udgangspunkt kun en gulvmoppe og noget vand. Skulle der være spildt noget på gulvet, er det nemlig let at få op på grund af gulvets glatte overflade. Skal der rengøres i en lagerbygning, kan det dog virke uoverkommeligt med en gulvmoppe. Her kan det være en fordel at investere i en gulvvaskemaskine. For at rengøre gulvet behøver man ikke stærke rengøringsmidler. Tværtimod kan disse have negative indvirkninger på gulvet. Når du skal rengøre dit exopy gulv, skal du altså kun bruge vand.

Epoxy gulv 1 scaled

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *