NORTHERN GRAFICS

Der findes de producerende virksomheder, og så findes der de virksomheder, som producerer maskiner og tilbehør til produktionsvirksomhederne. Blandt de større, men nicheproducerende virksomheder, findes der en række forskellige virksomheder. Blandt de landsdækkende finder du virksomheden NORTHERN GRAFICS. De ikke kun producerer og leverer i Danmark, men i hele Norden.

Den markedsledende producent; NORTHERN GRAFICS

NORTHERN GRAFICS er stiftet tilbage i 2011, hvor virksomhedens ejer, med hans grafiske baggrund, så en mangel og greb chancen. Siden 2011 har virksomheden udvidet sig til at være fem ansatte, fordelt på forskellige poster. I dag står virksomhed som værende markedsledende, indenfor producent af forskellige maskiner og tilbehør indenfor forskellige specialer. Ydermere, lagerførende med mange forskellige over/underknive, samt forskellige typer af rakelstål.

Mange forskellige produkter

Virksomheden udbyder en lang pallet af forskellige produkter. Hos dem kan du altid henvende dig, når det drejer sig om:

Ovenstående er blot paraplyen på deres mange ydelser. Har du specielle ønsker og behov, så er de i salgsafdelingen altid åbne for en uforpligtende snak og klar på nye spændende udfordringer. Det gælder uanset, om det er reparation af maskiner, manglende reservedele eller et ønske om en helt ny maskine. De er eksperter på alle posterne.

Professionel og yderst kompetent

Hos NORTHERN GRAFICS har de i deres snart 10 års oprindelse haft fokus på hele tiden at dygtiggøre sig, indenfor forskellige specialer. Dette gør at de hele er på forkant med nyere teknologi, og altid har fokus på detaljen, således maskinerne fungerer til perfektion. Udover ekspertise i selve maskinerne, så arbejder de også tæt sammen med deres samarbejdspartnere og kunder, og forsøger altid at tilpasse sig kundernes efterspørgsel. Står du i en situation, hvor I har problemer med defekt maskine, eller mangler ny maskine til en bestemt produktion, så er NORTHERN GRAFICS dine eksperter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *