Hvilke gaffeltrucks er de førende på markedet?

Det findes mange former for gaffeltrucks: fælles for dem alle sammen, er deres evne til at løfte og flytte ting, der er fysisk store eller tunge. Det hjælper mennesker med ikke at ødelægge deres ryg eller tvinge dem til at udsætte sig selv for et unødvendigt højt pres. Der findes flere forskellige typer, og vi vil gå igennem dem her.

  • Palletrucks: Her er en gaffelinstalleret i bunden, mens køreren har et separat kontrolcenter til at styre palletrucken i en bestemt retning.
  • Stablere: Når varer er fragtet fra det ene sted til det andet, står man tilbage med en. palle, som stablere tager sig af: Pallerne stables oven på hinanden, så der er mere plads til andre ting.
  • Ordreplukkere: Ved at have en fleksibel gaffel kan du indsamle varer og andet fra flere forskellige højder.
  • Kontravægt gaffeltrucks: Hvis der er behov for særligt tunge løft, er det nødvendigt med en gaffeltruck, der har ekstra vægt på. Derfor sidder man i en kabine, hvor der er en motor og anden vægt til at stabilisere køretøjet, mens man løfter tungere løft.

På tværs af ikke bare én form for gaffeltrucks, men på mange fronter har Doosan en stor markedsfordel. Deres produkter er lavet på baggrund af mange års erfaring – en koreansk virksomhed, som har fokus på at imødekomme de udfordringer, mange større industrier og virksomheder står over for i deres daglige B2b-servicering. Derfor kan det være en fordel at få en gaffeltruck fra Doosan, så din virksomhed har gaffeltrucks, der fungerer over lang tid og har nemme at styre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *