Hvad er en portalkran?

Portalkraner er, som det lyder på navnet, en fleksibel løsning på en kran, som ofte benyttes steder i byggeindustrien, såsom i gods- eller havnemiljøer. Portalkraner findes i alle størrelser, hvilket både gør dem egnet til store og små projekter. Fleksibiliteten ligger dog ikke kun i de forskellige størrelsesmuligheder, men også i selve kranens design: kranen har hjulblokke, køregear, wiretaljer og frekvensomformere, som altså gør kranen nem at transportere, bevæge og justere. Og afhængigt af størrelsen på portalkranen bliver løfteevnen mere og mere massiv.

SKS Kraners portalkraner

Hos SKS Kraner er vi eksperter inden for alt med kraner at gøre. Vi kan levere portalkraner til ethvert projekt: det vil sige både de helt små kraner, der blot er nogle få meter, til vores største portalkran, der har en spændvidde på 50 m og en løfteevne på 2 x 6,2 tons. Vores kraners wiretaljer er designet af de kvalitetssikre og tyske firma SWF Krantechnik, som er nogle af de førende leverandører på verdensplan. Vores frekvensomformere og køregear leveres af de tyske SEW, som igen leverer den absolut højeste kvalitet inden for drevteknologi på verdensplan. Og sidst men ikke mindst, så leveres vores hjulblokke fra de tyske leverandører Karl Georg. Hos SKS Kraner garanterer vi altså kvalitet.

Hvorfor SKS Kraner?

Hos SKS Kraner leverer vi ikke blot den bedste kvalitet på markedet, men vi har også nogle værdigrundlag, som vi altid har i mente. Vi møder altid vores kunder med respekt, ærlighed og åbenhed, og vi viser altid initiativ og engagement, når vi kan. Vi sætter vægt på at dele vores viden og tager ansvar for, at vores kunder altid får den rette løsning. Vi lever altså altid løsning med kvalitet og enkelthed. Derudover tager vi miljø- og sikkerhedspolitikken seriøst, og overholder de gældende love og forsøger altid at skabe en mere bæredygtig løsning. Og ligeså vigtigt er det for os, at vi overholder de etiske- og kvalitetsmæssige retningslinjer på arbejdspladsen, sådan at vores medarbejdere få helt samme respekt og trygge forhold, som vi viser vores kunder. Og så leverer vi kvalitetssikre portalkraner – derfor SKS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *