Nyt tag sjælland med Rap Tag

Når du skal have bygget et nyt tag på sjælland, så er det vigitgt at være opmærksom på en række faktorer. Fx skal du bl.a. kigge på følgende:

Hvor mange års erfaring har tagdækker virksomheden?

Kig altid efter virksomhedens kvalifikationer, kunder og erfaring. Tjek bl.a. virksomheden ud på diverse anmelderplatforme som fx. trustpilot, facebook og anmeld-håndværker.dk. Hvis virksomheden har dårlige anmeldelser så kig gerne på, hvordan tagdækker virksomheden besvarer disse anmeldelser. Er besvarelserne fyldt med negativitet og andet, så skal du i de fleste tilfælde holde dig væk fra virksomheden. Kan du derimod se fornuftige og konstruktive besvarelser af de negative anmeldelser, er dette et sundt tegn. Alle virksomheder har dårlige kunder en gang i mellem, så du skal heller ikke være skræmt når du ser dårlige anmeldelser. Det vigtige er dog bare, hvordan virksomheden forholder sig til disse.

Hvad ønsker du præcist?

Her skal du både reflektere over det æstetiske men også det funktionelle.  Det funktionelle består i bygningsfysik , levetid, pris og andet. Det æstetiske består i, at du kan lide tagets udseende og dets materialer. Eksempelvis er tagpap et populært valg ved parcelhuse med asbestplader. Rap Tag kan dog rådgive dig i hvad end du vil i forhold til dit nye tag. Rap Tag klarlægger funktionerne og de æstetiske forhold, der gør sig gældende ved de enkelte typer af tag og dets materialer.