En låsesmed udfører flere typer opgaver, når det angår alarmer og sikring af bygningen. Før i tiden var der kun den normale lås til at sikre sig mod tyve, men nu findes både mekaniske, elektroniske og alternative løsninger, som alle har en bestemt fordel. Afhængig af sikkerhedsniveauet kan din lokale låsesmed finde den rette løsning til dig.

 

En låsesmed sørger for opsætning af dit sikkerhedssystem: Udskiftning af låse, opsætning af alarmsystemer og meget mere. Det betyder, at en låsesmed er den kyndige professionelle, som har den praktiske viden til at sørge for, at dit hus har de rette elementer placeret de rette steder.

 

En låsesmed laver også sikring af dit hjem: indbrudssikring og tågesikring. Her har vi at gøre med ekstra sikkerhed, som hjælper dig med at fjerne enhver risiko ved de svageste steder omkring dit hjem eller virksomhed. Indbrudssikring betyder ekstra sikkerhed på vinduerne, så de ikke kan give adgang ved et slag igennem glasset. Bare fordi der ligger glasskår, betyder det ikke, at vinduet herefter kan åbnes. Så er der tågesikring til virksomheder og lagerhaller: det er til at forebygge truslen, når tyven har fået adgang. Det er vigtigt for tyven at være inde og ude på kort tid, så for at skabe desorientering affyres røgkanoner. Disse ødelægger tyvens momentum og gør det sværere at komme afsted med noget – måske endda at komme ud. Uanset hvad du end har brug for af sikkerhed, kan du få din lokale låsesmed til at hjælpe dig.