En reolstige er en stige, der er ideel til en virksomhed, da den giver sikker adgang til alle hyldeniveauer. En reolstige anvendes typisk på højlagre, biblioteker, kontorer, til kartotekskabe eller i salgslokaler.

Især hvis der er tale om høje hyldehøjder, er det meget fordelagtigt at investere i en reolstige. Stigen kan fastgøres til en ledeskinne, hvilket muliggør, at den sikkert kan flyttes rundt på reolen. Derudover kan reolstiger også købes med hjul, hvilket gør det endnu lettere i forhold til hyldepositionering. Når der ikke er brug for stigen, kan den hænges parallelt ind til væggen for pladsbesparende opbevaring.

Hvorfor skal du vælge reolstigen til lagerarbejdet?

Du skal vælge reolstigen til lagerarbejdet, da den er nem at flytte rundt på alt efter, hvor den skal benyttes henne. Hvis stigen skal flyttes ofte, kan den også fås med hjul.

Reolstigen vil påmonteres med kroge, hvorved du er sikret, at den sidder godt fast. Derudover har den skridsikre fødder samt kort trinafstand, hvilket gør, at det er en stige, der både er behagelig at stå på, men også at gå op- og nedad.