Når du har brug for en VVS mand til fx. at lave et pillefyr i kolding, eller når du skal bruge en VVS’er til at fikse din varmepumpe i kolding, så er det vigtigt at VVS’eren er grundig og kvalitetsfokuseret.

Du vælger den rette VVS mand ved at følge vores 4 tips & tricks.

1# Tip: Kig på virksomhedens anmeldelserne

Har VVS virksomheden gode anmeldelser? Det er nemlig et rigtig godt tegn, hvis at en virksomhed har gode anmeldelser på bl.a. platforme som trustpilot, facebook og google.

Du skal dog også se efter de dårlige anmeldelser og især virksomhedens besvarelser af disse. Er besvarelserne konstruktive og fokuserer VVS virksomheden på at løse problemet fremfor at eskalere det? Det er nemlig også gode og vigtige tegn at kigge efter.

2# Ekspertise

Har virksomheden ekspertise i det du søger? Eksempelvis skal du have ordnet dit pillefyr er det vigtigt, at virksomheden specialiserer i det. Forskellige VVS virksomheder fokuserer på forskellige ting. Så se gerne efter et speciale.

3# Hvor er de placeret henne?

Det er altid en god idé at støtte lokale virksomheder istedet for de store mastadonter. Så finder du en lokal virksomhed, så støt heller dem. Der er også en stor chance for, at dine bekendte, venner eller familie har hørt noget om den pågældende virksomhed – Spørg dem om deres oplevelse med virksomheden.

4# Priserne

Priserne skal hverken være for dyre eller for billige. Billige virksomheder er ofte et tegn på mangel på kunder, hvilket i sidste ende kan betyde at de udfører et dårligt stykke arbejde. De skal heller ikke være for dyre, for man skal spare hvor man kan!