Beskyt din iPhone på arbejdspladsen

Har du en iPhone 11, og arbejder du som tømrer, entreprenør, blikkenslager eller noget andet håndværksfagligt, så er din iPhone meget udsat. Hvis du sammensætter den helt rigtige beskyttelse, kan du lave din iPhone 11 om til en vaskeægte håndværkermodel, du ikke behøver at bekymre dig om. Læs herunder hvordan.

Lav den ultimative beskyttelse

Først og fremmest er det vigtigt at vælge et iPhone 11 cover i det rigtige materiale, der både sidder godt fast på telefonen og i din hånd. iPhone covers i silikone giver både et godt greb og en god affjedring ved eventuelle tab.

Dernæst bør du sørge for, at hele din iPhone er beskyttet med cover, det vil sige både skærm og bagdel. Derfor kan det være en god idé at investere i et iPhone 11 cover, der har integreret skærmbeskyttelse.

Bruger du store dele af din arbejdstid udenfor, bør du sørge for, at dit iPhone 11 cover er vandtæt, så du ikke risikerer at få vandskader på din telefon.

Formår du at sammensætte det helt rigtige iPhone 11 cover, behøver du ikke længere bekymre dig om din telefon, mens du arbejder på byggepladsen.