For de fleste er køkkenet et af de rum i boligen, hvor der tilbringes mest tid. Derudover er det jo også et rum, hvor produktivitet og fysisk arbejde ofte står på menuen, og derfor er det vigtigt med et køkken, som man føler sig godt tilpas i. Hvis man ikke er helt tilfreds med sit køkkens udstråling, er der mange ting man kan gøre, for at give rummet et friskt pust, inden man tyer til udskiftning af hele køkkenet på én gang. Nedenstående forandringer er bud på, hvordan du kan renovere dit køkken på en billigere måde.

Mange bække små…

Små forandringer kan gøre en stor forskel når det kommer til renovering af køkken. Nye låger til skabene vil give køkkenet et helt nyt udtryk, og hvis du gerne vil tage et ekstra skridt, kan lågerne males i netop den farve som dit køkken mangler. Man kan også overveje bare at skifte grebene – de gør mere ved helhedsindtrykket, end man lige skulle tro.

Udskiftning af bordplader, køkkenvask og hvidevarer

Til de større køkkenforandringer hører bl.a. udskiftning af bordplader til. Dette er selvfølgelig en lidt større proces, men giver til gengæld både et visuelt og praktisk friskt pust. Køkkenvasken og hvidevarerne udgør også en stor del af køkkenet, så udskiftning af disse vil selvsagt også have en stor effekt på dit køkkens udseende og udstråling.