En entreprenør er kort sagt branchens alt-mulig-mænd. Der findes både totalentreprenører og fagentreprenører. Totalentreprenører fungerer som tovholdere og holder styr på både murere, tømrere og alle andre håndværkere, så du trygt kan ligge projektet i entreprenørens hænder. Fagentreprenørerne er entreprenører inden for de forskellige fagområder med ekspertise inden for det specifikke fag.

Entreprenører for alle

Både private, virksomheder og det offentlige kan benytte sig af entreprenører til diverse byggeprojekter. Det kan både være til brug af renovering eller nybyg, hvor entreprenøren kan varetage diverse opgaver. Totalentreprenøren kan måske være en fordel ved nybyg, hvor der er mange forskelligartede opgaver, der skal varetages og holdes styr på på én gang. Modsat kan det gost være en ligeså god idé med en fagentreprenør ved renoveringsprojekter, hvis man eksempelvis blot skal have lavet en ny forhave, nedrevet stuehuset eller indlagt nye kloakrør.

Brancher der tilbyder “entreprenørservice”

Der er mange forskellige brancher, der tilbyder entreprenørservice. Det er bl.a. indenfor fjernvarme, murerarbejde, jordarbejde, malerarbejde, tømrerarbejde, kloakarbejde, nedbrydning af bygninger og meget andet. Sæt dig gerne grundigt ind i, hvad dit behov er i forbindelse med at hyre en entreprenør, og overvej om det er bedst med en totalentreprenør eller en fagentreprenør. Vælg gerne en entreprenør, der er tæt på dig selv, så hvis du bor i Slagelse vælg en entreprenør i Slagelse, det sikrer dig at entreprenøren altid har nemt ved at stoppe forbi dig og dit byggeri.