Skal du have fat i et startbatteri eller bilbatteri? Der er mange forskellige slags batterier på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal være opmærksom på. Her får du en lille guide til, hvad der er værd at vide om startbatterier og bilbatterier, så du kan komme godt fra start, hvis du skal ud og have fat i et.

 

Ekstraudstyr i bilen belaster batteriet

I dag er der ikke længere bare tale om startbatterier, da batteriet efterhånden bruges til meget mere end bare at starte bilen. I nutidens biler er der masser af små funktioner, som alle er strømkrævende, og derfor altså trækker på bilens batteri. Dette stiller store krav til batteriet, og det skal du være opmærksom på for at undgå startproblemer.

 

Hvis du har meget ekstraudstyr i bilen, som trækker strøm, kan det derfor være en god ide, at du får et større bilbatteri, der kan trække alle disse ting på en gang.

 

Vinteren er ekstra hård ved batteriet

Vinter, kulde og frostvejr er noget, der er ekstra hårdt for batteriet, og batteriet kan miste en stor procentdel af sin kapacitet om vinteren, når temperaturen kommer ned under frysepunktet. Har du et gammelt batteri, vil sandsynligheden for, at det bukker under for kulden og frosten være større, og du vil opleve flere fordele ved at gå ud og investere i et nyt.

 

Søg råd hos en professionel

Oplever du problemer med dit startbatteri eller er det bare af ældre dato, er det en rigtig god ide, at du opsøger en professionel for at finde ud af, hvordan du skal bære dig ad med af skaffe et nyt. Du kan eksempelvis tage et smut forbi Akkumulator.dk. De er eksperter i startbatterier til køretøjer, og de har et højt serviceniveau, som både gælder leverings, respons på diverse forespørgsler samt viden indenfor feltet. De kan altså vejlede og guide dig, så du finder et batteri, der passer perfekt til dig og din bil.