Priser på en låsesmed i roskilde området.

Konkurrencen på håndværkere, låsesmed mm. er blevet tårnhøj. Både i Københavnsområdet, på Fyn, på Sjælland og både nordjylland, sydjylland og midtjylland er der rift om arbejdet og det udførte arbejdes kvalitet varierer også. I denne artikel vil vi komme med nogle af vores bedste tips og tricks til at undgå at blive snydt. Vores råd vil derudover forhåbentlig også hjælpe med at få udført veludført arbejde.

Låsesmeds branchen er en rigtig dyr branche. Vi oplever mange som er blevet snydt, fordi de fx har haft brug for en akut låsesmed i roskilde, København eller andre geografiske områder. De erfaringer vi hører om begrænser sig ikke til et geografisk område, men er mere eller mindre generelt for låsesmeds branchen i hele Danmark.

Lad os forestille os følgende scenarie:

Du bor i en lejlighed i Roskilde og bor alene. Du har låst dig selv ude og ingen anden har nøgler til hjemmet. Hverken mor, far eller andre familiemedlemmer. Du har heller ikke kendskab til en låsesmed i dit netværk. Så hvad gør du for at finde en låsesmed i roskilde? Du googler selvfølgelig låsesemed roskilde. Så kigger du på de første 3 resultater og trykker fx på Roskildelaase. Du regner med alt er i orden og du får ringet til låsesmeden. De kommer forbi og skifter låsen til en rimelig pris. Alt er godt og fint. Men hvad så når du ringer til en låsesmed, som siger låsen ikke kan dirkes op og derfor skal erstatte låsen og du får en meget dyrere regning? Så ender det med en utilfreds og dyr oplevelse. Ring derfor altid til 2-3 låsesmed og forhandl om prisen, vær sikker på deres forretningsbetingelser, vær sikker på hvad du skal betale på forhånd. Forhør dig omkring eventuelle aftengebyr mm. På den måde kan du værne dig mod de fleste fælder man kan falde i.