Hvilke formater kan du få vinduer i?
Vinduer behøver ikke nødvendigvis at være firkantede. Vinduer fås nemlig i forskellige formater bl.a. trekantede og skråvinklede vinduer. I nogle tilfælde lader det sig ikke at gøre med firkantede vinduer, og her kan trekantede eller skråvinklede vinduer være løsningen.

Hvis du f.eks. skal have vinduer i en facade, hvor du har loft går til kip, vil trekantede eller skråvinklede vinduer være den perfekte løsning. Trekantede eller skråvinklede vinduer kan også bruges til at skabe en væg af glas f.eks. i stuen, hvis din bolig har skråtag. På den måde kan du få mere lys ind i stuen og samtidig udsigt til haven eller terrassen. Særligt vil denne væg af glas, hvis den er sydvendt, give godt lys og god varme inde i boligen i efterårs- og vintermånederne.

Hvis du bor et sted med en fantastisk udsigt, er det også ideelt at lade dine vinduer gå helt til kip for at få hele den flotte udsigt med. Selvom du vælger trekantede eller skråvinklede vinduer, behøver du ikke at gå på kompromis med energieffektiviteten. Disse vinduesformater produceres nemlig ligesom firkantede vinduer også i 2- og 3-lags glas, hvorfor du er sikret energivenlige vinduer og et godt indeklima.

Hvis du ønsker trekantede eller skråvinklede vinduer, kan du få en gratis opmåling af vinduer til din bolig og et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste. Mange vinduesproducenter laver skræddersyede løsninger til den enkelte kundes ønsker og behov. Du kan nemt finde masser af inspiration og købe dine nye vinduer på nettet.