Et trist, slidt trægulv kan få et helt nyt og friskt udseende efter en gulvafslibning. Find en dygtig gulvmand og se, hvordan ridser, skrammer og ujævnheder forsvinder i takt med, at maskinen kører over gulvet. Når man sliber gulvet, er mange ofte bekymrede for, hvor meget behandlingen støver. Til det kan vi forklare, at det er meget forskelligt, hvor meget en gulvafslibning støver.

Det er dog værd at nævne, at der også er stor forskel på gulvslibningsmaskiner, hvor nogle maskiner har en bedre og mere effektiv sugeevne end andre. Vi kan f.eks. anbefale dig at kontakte Lars Bo, hvis du har brug for en gulvafslibning i Aalborg og omegn. Vi har nemlig taget en snak med Lars om støv ved gulvafslibning.

Den professionelle gulvmand om støv ved gulvafslibning

Lars Bo fortæller, at der er mange, der spørger ind til, hvor meget en gulvafslibning støver. Til det spørgsmål plejer han at svare: ”Det er træ, det er sandpapir – selvfølgelig støver det. Dog ikke mere end en støvsuger og en fugtig klud kan klare.” Han uddyber med at forklare, at hans maskiner har en støvsugerpose, som suger så meget støv som muligt under selve slibningen af gulvene.

Når gulvet er afslebet og rengjort, er det klar til at modtage en overfladebehandling, som sætter prikken over i’et. Et nyligt slebet og lakeret gulv er så godt som nyt. Gør op med brug og smid væk-kulturen og spar mange penge ved at give nyt liv til dine gulve med en afslibning.