Renovering af badeværelser kan give hjemmet nyt liv – Forny dit badeværelse

Selvom man måske godt kan glemme det nogle gange, så er badeværelset en stor del af et hjem, og det kan være med til at give dit hus netop det udtryk, du ønsker. Derfor kan renovering af badeværelser også være en fordel, hvis du synes, dit hjem mangler et friskt pust. Man kan klare meget selv, men det er en god ide at få professionelle til at ordne de mere tekniske renoveringer. Her er nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal renovere badeværelset.

Det skal du være opmærksom på ved renovering af badeværelser

Der er mange ting, som du selv kan stå for, når du skal renovere dit badeværelse. Det må dog kun være ting, der ikke har med VVS eller el at gøre, da disse ting skal udføres af autoriserede VVS’ere eller el-installatører. I forbindelse med el må du gerne skifte afbrydere og stikkontakter med under 250 volt i ledningerne. Du må også gerne selv stå for at skifte fliser, male eller sætte en skillevæg op ved renovering af badeværelser. Der er dog også nogle regler fra Bygningsreglementet, der skal følges, når du skifter fliser. Det vil altså sige, at du bør orientere dig om bestemte retningslinjer, før du går i gang med renoveringsarbejdet.

Fordele ved at få professionel hjælp til renovering

Hvis du ikke selv føler dig tryg ved at gå i gang, er det en god ide at få professionelle håndværkere til at hjælpe med renovering af badeværelser. På den måde er du sikret et ordentligt arbejde samt vejledning omkring indretning og opsætning af vask, toilet og bruser. Ulemperne ved renoveringen er, at det kan være dyrt. Netop derfor er det også en fordel at gøre nogle af tingene selv.