Gode råd til nedpakningen

Selvom nedpakningen for mange er den absolut mest kedelige del af en flytning, er det ikke desto mindre vigtigt at få gjort grundigt og ordentligt for både at passe godt på sine ejendele og samtidig lave den mest pladseffektive flytning.

Man skulle tro, at man tager lidt gode rutiner med sig fra efter hver flytning, men da der som bekendt oftest går et godt stykke tid imellem de enkelte flytninger, kan disse hurtigt komme i glemmebogen. Det samme kan alt det pakkemateriale, man troede man havde og de flyttekasser, man troede kunne lånes. Netop derfor kommer vi her med et par gode råd ti, hvad du kan gøre, hvis du helt er på herrens mark i forhold til ned- og udpakning ved flytningen.

De rigtige materialer er altafgørende

Flyttekasser og pakkematerialer er regel nummer et, når det kommer til nedpakning og flytning. For at kunne holde styr på sine ejendele og ikke mindst sikre, at de ikke tager skade under transport og flytning, er det vigtigt at have rigeligt med flyttekasser og anden pakkemateriale – og der skal helst være rigeligt af dem.

Sørg for at have nok pakkematerialer med nedpakningspapir og bobleplast, så det ikke kun er halvdelen af tallerknerne, der klarer turen med flyttebilen.

Solide flyttekasser og holdbare materialer vil man helst ikke være foruden, når ens værdifulde ejendele skal pakkes ned og flyttes. Derfor er det ikke her, det nødvendigvis kan svare sig at være sparsom.

Få professionel hjælp til nedpakningen

Synes du, det er dybt uoverskueligt at skulle stå for nedpakningen, eller mener du blot, det er den mest frygtelige af alle flytteopgaverne, er det heldigt, at mange flyttefirmaer også tilbyder hjælp med dette. Skal Holger Danske pakke dine flyttekasser ned og ud? Med en professionel samarbejdspartner under flytningen, er du sikker på at få kyndig rådgivning i, hvordan processen klares bedst, og desuden vil opgaven være klaret på den halve tid, end hvis du selv skulle have stået med den.