En flot facade giver et godt førstehåndsindtryk

Man skal passe på med at undervurdere vigtigheden af en flot facade erhvervsejendomme. Det indebærer fx at græsset foran er slået, at hækkene er klippet og blomsterne er passet samt at vinduerne holdes rene.

Derudover har det også en betydning, hvordan bygningens facader tager sig ud – er det en tung murstensbygning uden vinduer? Så er der muligvis her en god chance for at skabe mere blikfang ved at ændre facaden, og så I fremstår som et attraktivt valg for kunderne.

Overvej, hvilket signal I vil sende til kunderne

Det kan være en ret stor investering at lave facaderne på ens virksomhed om. Derfor er det meget vigtigt, at I inden da, gør jer nogle tanker om, hvem I er, og hvordan I gerne vil fremstå overfor kunderne. Facader i glas eller aluminium kan hjælpe med at skabe et professionelt udtryk.

Facaden har en større betydning end man tror

Går I med overvejelser om at gøre noget ved virksomhedens facader? Kunne bygningen trænge til et løft for at skabe blikfang? Der findes virksomheder, som laver facader i Sjælland, hvor I vil kunne indhente tilbud og blive klogere på, hvordan I kan udsmykke og forny jeres facader.