Hvad vil det sige at være autoriseret?

Det er et lovkrav at meget arbejde på tekniske installationer kun må udføres af fagmænd, der er autoriserede. Dette gælder også en VVS’er, da fejl i arbejdet kan føre store konsekvenser med sig. Derfor kan en fagmand godkendes af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre sit arbejde – således er en fagmand autoriseret.

 

Hvorfor skal en VVS’er være autoriseret?

En VVS’er kan stå for rigtig meget arbejde, og de mindste fejl kan føre til ubehagelige skader eller konsekvenser. I værste fald kan det også føre til fatale konsekvenser, såsom ved forkerte gasinstallationer, der kan føre til brandfare. Derfor er det enormt vigtigt, at en VVS’er er godkendt til at udføre sit arbejde. En autoriseret VVS’er har styr på sine VVS-installationer, og færdiggør arbejdet sikkert og professionelt. Der er altså både en stor tryghed i at din VVS’er er autoriseret, og du er sikker på, at arbejdet er gjort rigtigt.

 

Kontakt din lokale VVS’er

Bor du på Vestsjælland og har brug for en VVS-installatør, kan du kontakte en VVS-installatør nær Ugerløse. Din autoriserede VVS-installatør er en god og tryg investering, så du ved, at arbejdet er gjort helt rigtigt – og så er det også lokalt.