Står du overfor en større renovering af dit hus? Eller skal du bygge til eller lægge nyt tag? De mindre ting i forbindelse med en renovering som f.eks. maling, er noget der, selvom det er et par meter over jorden, ofte godt kan klares med en stige. Men når du står overfor store og længerevarende arbejdsopgaver, er det en rigtig god ide, at du anskaffer dig et stillads.

Forskellige typer af stilladser

Når du har bestemt dig for, at du har brug for et stillads, skal du overveje, hvilket type stillads du ønsker. De tre mest normale type stilladser er:

  • Facadestillads, som er den mest anvendte type af stillads. Hvis du eksempelvis skal lave facaderenovering, male tag, fuge eller en anden stor renoveringsopgave, vil denne type af stillads være både nem at sætte op, regulere i højden og så giver det selvfølgelig godt og stabilt fodfæste til dig og dine materialer.
  • Dette stillads er ikke særlig højt og egner sig dermed bedst til etplans huse, hvor der skal males eller lignende.
  • Rullestilladset giver dig mulighed for nemt at flytte rundt på stilladset, og det er derfor et godt valg, hvis du har brug for dette. Rullestilladset er ikke særlig bredt, men kan komme højt op.

Fordelene ved at vælge et stillads til dit byggeri

Et stillads vil give dig mange fordele. Først og fremmest vil du kunne spare en masse tid, idet du ikke hele tiden skal gå og flytte på stige, materialer, værktøjer osv. Samtidig giver det en vis sikkerhed, da du med et stillads får fast grund under fødderne, og du behøver ikke stå og balancere på en høj stige med alle de værktøjer.

Men hvor kan man bestille stilladsudlejning? Der er mange gode muligheder for at finde virksomheder, hvorigennem du kan udleje professionelle og moderne stilladser, hvor du er garanteret, at der er styr på både sikkerhed og kvalitet, og så er der ingen undskyld for at vente med renoveringsprojektet.