Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du måske være fristet til at udføre en del VVS-installationer i dit hjem. Det er dog langt fra alle installationer, der er lovlige at udføre som ufaglært. Følg med her og find ud af, hvilke typer af opgaver du selv må installere – og hvilke du skal kontakte den professionelle VVS-installatør om.

Disse VVS opgaver må du selv udføre

Ønsker du billig VVS i København, kan det være en fordel at spare på udgifterne ved at foretage noget af arbejdet selv.

Du må f.eks. gerne tilslutte toilettet samt håndvask- og køkkenarmatur, hvis du er i gang med at ombygge eller bygge nyt badeværelse. Tilslutning af afløb fra en vask er også en af de opgaver, som de fleste kan foretage på egen hånd – og helt lovligt. Du kan også med fordel tilslutte bruser til armaturet med slange, men vær opmærksom på, at det er ulovligt at tilslutte brusearmaturet selv. Afløbs- og kloakrør og tilslutningen af disse skal du også holde dig fra.

Du kan også lave noget af forarbejdet selv for at spare penge. Det vil f.eks. sige udskiftning af pakninger (inkl. pakninger på et toilet) og montering af vaske i både køkkenet og badeværelset. Er du i tvivl om hvilket VVS-arbejde, du må foretage – så kan du læse mere på Teqniks hjemmeside.