Oplever du problemer med din kloak? Eller måske driller dine afløb? Med tv-inspektion af din kloak, kan du hurtigt finde ud af, hvad problemet er, og få det løst hurtigt og effektivt.

Et eftersyn af din kloak

Tv-inspektion er et eftersyn af din kloak, hvor det med et lille kabelført kamera tjekkes om alt er, som det skal være. Din kloaks konstruktion og stand tjekkes blandt andet, og derudover kan eventuelle fejl, mangler eller spor efter rotter identificeres. Når du får en TV-inspektion af din kloak, vil fejl og skader lokaliseres hurtigt, så en kloakmester hurtigt vil kunne sætte ind over for problemet og stoppe og udbedre fejl, inden at problemet bliver alt for stort og omkostningsfuldt.

Få en Tv-inspektion af din kloak inden salg eller køb af hus

En standard ejerskifteforsikring dækker som udgangspunkt ikke fejl, mangler og andre skader på husets kloaksystem, og sælgere er heller ikke forpligtet på at dokumentere standen, når de sælger. Det kan derfor blive dyrt, men lad en kloakmester undersøge kloakken ved hjælp af Tv-inspektion inden du køber eller sælger hus, så kan du blandt andet undgå:

  • Rotter, som er kommet til din kloak pga. en fejl i kloaksystemet
  • Besøg af skadedyrskontrollen
  • Lugtgener fra kloakken som følge af fejl eller mangler
  • Gentagende forstoppelse af kloaksystemet
  • Generelle driftsproblemer

Jo før du opdager, at der er et problem med din kloak, jo hurtigere og billigere vil det kunne fikses. Sørg derfor altid for at kontakte en kloakmester i god tid, så du undgår at betale dyrt. Du kan også overveje at få en kloakserviceabonnement, så der jævnligt kommer en kloakmester hjem til dig og servicerer din kloak. På den måde vil du altid opdage problemerne hurtigt.