Transportbånd er, som det ligget i ordet, et bånd, hvorpå man kan transportere forskellige ting. Transportbånd bliver primært brugt i industrien, hvor man ved brug af disse kan sikre en pålidelig transport af forskellige komponenter. Ved at benytte denne form for automatiseret transport kan man som virksomhed reducere sine produktionsomkostninger og sikre ensartede produkter.

Dette ses i lyset af, at opgaver, der tidligere blev varetaget af personale, nu kan erstattes af et effektivt automatiseret system, hvilket sikrer ens konsistent behandling af produkter i en virksomheds produktion. Transportbånd bliver ofte benyttet til tungt og omfangsrigt materiale som f.eks. tekstiltryk tæpper og forpresse bånd til spånplader.

 

Montech transportsystemer

Montech er en schweizisk transportvirksomhed, der har eksisteret i 20 år, der har specificeret sig i intelligent automation i forbindelse med sammenkobling af industriel produktion og logistiske processer. Vognen kan programmeres til forskellige stop i processen, der er stødfri, og kører med en hastighed på op til 60 meter i minuttet, hvilket gør det til en glidende og sikker transport.

 

Hvad karakteriserer Montech transportsystemet?

Her er en række faktorer, der karakteriserer Montech transportbåndet:

  • Effektivt og driftssikkert
  • Fleksibelt
  • Nem og hurtig montage
  • Quick set moduler
  • Kan startes og stoppes optisk

 

Dette system er gennemtestet og kvalitetssikkert, hvorfor du ikke skal være i tvivl i forhold til transportbåndet, hvis du står i en situation, hvor du mangler et transportbånd i forbindelse med din produktion.