De gyldne steps ved en tilbygning

Er du i fuld gang med at svinge både hammer, sav og skruetrækkere midt i dit tilbygningsprojekt, eller er du stadig på planlægningsstadiet for at se, hvordan du skal gribe tilbygningen an? Uanset hvor langt du er med tilbygningen, vil vi gerne sende dig et par gyldne ord med på vejen. En tilbygning kan ofte være en omfattende ting at kaste sig ud i, og da der er mange ting, der skal holdes styr på, kan det somme tider være svært at huske det hele. Derfor vil i dette indlæg huske dig på nogle af de ting, der absolut er vigtige at få styr på i forbindelse med en tilbygning.

Start med det vigtigste: byggetilladelsen

Allerede inden du igangsætter projektet, er byggetilladelsen noget af det vigtigste at få styr på. Får du ikke din byggetilladelse i tide, kan det være, at der er dele af dit projekt, der ikke bliver godkendt, og som du i værste fald skal bygge om eller rive ned på et senere tidspunkt. For at få den mest flydende byggeproces er det derfor en god idé at få styr på tidligt.

Lav en god aftale med håndværkerne

En anden vigtig del af tilbygningen er at få skabt et godt samarbejde med nogle dygtige håndværkere. Dette kan du med fordel også gøre tidligt i processen, da håndværkerne vil kunne komme med vigtige pointer i forhold til planlægning af din tilbygning. Kontakt din lokale murer og få faglig rådgivning om planlægningen af projektet. Med en professionel murer som samarbejdspartner er du sikker på at få et flot resultat på din tilbygning.

I forbindelse med at du viser planerne for tilbygningen til håndværkerne er det også en fordel at have gjort sig nogle tanker om, hvordan det færdige udtryk skal se ud. Særligt med en tilbygning er det vigtigt at få det bygget i stil med resten af boligen, hvis det er, hvad du ønsker.