Overvejer du at udskifte de gamle vinduer med nogle nye vinduer til huset? Udskiftning af ældre vinduer, til nye og energibesparende vinduer, har mange flere fordele, end hvad den almindelige person er klar over. Ikke kun nedsættes elregningen i hjemmet, men både indeklima i huset forbedres, samt en øget fremtidig værdisætning på huset. Læs med videre her, hvis du er nysgerrig efter goderne ved at udskifte de gamle vinduer med nye.

Som udgangspunkt kan vinduer ikke holder længere end 10-15 år. Er du i tvivl om dine vinduer er for gamle, eller mangler en opdatering, så få en fagmand til at kigge på dem.

Fordele ved udskiftning af vinduer

Når du skifter fra gamle vinduer, til nye energibesparende vinduer, så oplever flere husejere en elregningsbesparelse på helt op til 3.000kr. På længere sigt kan de 3.000kr. blive til en ny terrasse eller andet lækkert til huset. Udover besparelsen, så ændrer du også indeklima markant ved udskiftning af ruderne. Huset både holder bedre på varmen, og skildre sig hurtigere af med den forurenende luft. Til sidst er en potentiel vurdering af huset sat til at stige næsten dobbelt i værdisætning. Dvs. betaler du 100.000 for udskiftning af vinduer, og har en nuværende værdisætning på 3 millioner kroner, så kan det forventes at stige til 3,2-3,3 millioner kroner.

Har I gamle vinduer?

Står I med tvivl om vinduerne i hjemmet er for gamle, eller blot ikke effektive nok? Så kontakt en fagmand og få dem tjekket i dag. Når alle vinduerne i hjemme skiftes, så laver i en god fremtidig investering, som både gavner jer på den korte og lange bane. Kontakt derfor jeres fagmand i dag, og tag en snak med dem i forhold til rådgivning og guidens.