Sidder du eller dine medarbejdere i et kontormiljø, hvor I har brug for en form for afskærmning? Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel overveje om ikke glasvægge på kontoret eller i mødelokalerne kunne være en løsning for din arbejdsplads.

Få et moderne udtryk med glasvægge

Når du vælger glasvægge til kontoret eller mødelokalerne på arbejdspladsen, får du en moderne og New Yorker inspireret kontorindretning. Udover det flotte udtryk, der skabes, er der også mange andre fordele med glasvægge, herunder at:

  • Glasvægge giver dine medarbejdere mulighed for at nyde dagslyset, selvom de sidder i et kontormiljø hele dagen. Dagslyset giver desuden også et godt lysindfald.
  • Kontoret kommer til at virke mere åbent, når i gør brug af glasvægge.
  • Når du vælger at få monteret glasvægge, kan det vise sig på elregningen, da du med glasvægge ofte vil kunne spare på både varme og lys.
  • Systemet er fleksibelt, så det kan blive præcis, som du vil have det.

 

Få professionel hjælp til at finde det helt rigtige udtryk

Der er mange muligheder med glasvægge, og der er mange måder, hvorpå en glasvæg vil kunne fungere ind i jeres kontorindretning. Du kan få forskellige størrelser og forskelligt antal døre alt efter, hvad der passer dig. Derudover er der også flere valgmuligheder i forhold til udseende. Du kan blandt andet vælge mat glas, og på den måde kan du og dine kolleger eller medarbejdere få lidt mere privatliv i mødelokalet. Du kan også vælge at få påsat streger eller dit firmas logo, hvis du ønsker mere personlighed. Du kan med fordel kontakte en professionel, som kan hjælpe dig med at finde den mest optimale glasvægsløsning, og samtidig også hjælpe med levering og montering.