Skab din drømmebolig med snedkermøbler  

Hvis man står og mangler et møbel til hjemmet, måske endda et speciallavet møbel, er en snedker og tømrer den helt rette partner til projektet. En snedker og tømrers kompetencer favner meget bredt, da man som snedker evner at producere alt fra vitrineskabe til kommoder til bænke.  

Hvis man eksempelvis har et hjørne, hvor man ikke kan få ens bolighus-købte kommode til at passe ind, kan en snedker være lige den partner til projektet, der har kompetencerne til at fremstille en kommode i netop de mål, der passer til dit værelse. Udover at være skræddersyet til den specifikke lokation i huset er der et bredt udvalg mellem forskellige former for lakeringer, hvor den bl.a. fås malet, bejdset, oliebehandlet eller ubehandlet.  

 

Bevar hjemmets autenticitet  

Hvis familiens gamle stol, der er gået i arv gennem flere generationer, går i stykker, er det også den helt rigtige beslutning at kontakte en snedker, der også besidder kompetencerne til at reparere stolen fremfor at kassere den. Gamle møbler, der typisk også er blevet tillagt stor affektionsværdi af ejerne, giver typisk også hjemmet en autenticitet, der ikke kan købes i dag. Ved at kontakte en snedker kan man derfor sikre, at familiens gamle arvestykke ikke går tabt og derved overlever 4 generationer mere.  

 

Vedligehold af bygning  

Udover at beskæftige sig med møbler har en snedker også kompetencerne til at vedligeholde din bygning, hvis der er problemer med døre, vinduer, køkken eller bad.