Drypper det, og er dit tag utæt? Et utæt tage kan føre mange forskellige gener med sig, herunder fugt, mug, og lignende. Derfor er det vigtigt, at du får gjort noget ved det så hurtigt som overhoved muligt. Læs med her og hør, hvordan du skal bære dig ad, men også hvad du selv kan gøre for at undgå, at du en dag står med et utæt tag.

Et utæt tag er umiddelbart ikke en billig fornøjelse, og hvis du står i den uheldige situation, kan det i høj grad betale sig, at du undersøger din forsikring og hvor meget, den dækker. Der kan være stor forskel på, hvor meget hver enkel forsikring dækker.

Undgå et utæt tag

Utætheder i taget opstår oftest pga. monteringsfejl, naturlig nedbrydning i løbet af årene, dårlig vedligeholdelse eller på grund af forskellige udefrakommende elementer. Uanset hvordan utætheder opstår hjemme hos dig, kan du altid gøre dit for, at du opdager utæthederne i tide og med hurtigt kan få gjort noget ved det inden, at det ender med at blive en rigtig dyr affære.

For at opdage utæthederne og komme dem til livs, anbefales det, at du gennemgår dit tag cirka 2 gange om året. Når du gennemgår taget, skal du være omhyggelig, og du skal altid reagere hurtigt, hvis du opdager en fejl, naturlig nedbrydning eller deciderede utætheder. Du skal både tjekke taget indefra og udefra, så du sikrer dig, at du ikke overser noget.

Få en fagmand til at fikse dit utætte tag

Er uheldet ude og står du med et utæt tag, kan du få en professionel fagmand med ekspertise i tagarbejde til at ordne det for dig. Vælg en professionel fagmand med mange års erfaring, så du får det bedst mulige resultat, som kan holde mange år fremadrettet.