Containere er meget nyttige, da de kan have mange forskellige funktioner lige fra opbevaring til beboelse, hvilket gør dem brugbare til mange forskellige formål.

Der findes en række forskellige containere, der varierer i størrelse, men den mest anvendte container i Danmark er 20 fods containeren, der er 6 meter lang. Udover denne størrelses container bruges containere i størrelserne 10 og 40 fod også ofte.

 

Hvad kan containere bruges til?

Af det nedenstående fremgår nogle af de formål, som containere kan benyttes til:

  • Møbelopbevaring
  • Opbevaring af byggematerialer og maskiner
  • Container til affald
  • Container til flytning

 

Hvis du skal foretage en ombygning af din bolig, kan det i nogle situationer være problematisk at have plads til alle møblerne inde i huset, hvis du stadig skal bo i de dele af huset, der ikke bygges i. Derfor kan det være ideelt at leje en container, hvor du kan opbevare alle de møbler, du ikke har plads til i huset.

 

Hvis du gerne vil have opbevaret større maskiner og byggematerialer, kan dette gøres optimalt ved brug af en sidedørscontainer, der er kendetegnet ved, at den kan åbnes op i den ene side, hvilket gør det let at flytte materialer og maskiner ind og ud af containeren.

 

Containere til affald adskiller sig fra andre containere således, at de er åbne, hvilket gør det lettere at smide affald ned i dem. Affaldscontainer kan derudover også åbnes i enderne, hvilket øger belejligheden, hvis de skal bruges til haveaffald.

 

Hvis du står over for en kommende flytning, kan det være ideelt at anskaffe dig en container til formålet. Containere til at flytte med kendes typisk under navnet ’flyttebox’ og er meget nyttige, hvis du vil have mulighed for at pakke dine ting ned løbende. Når flytteboxen er pakket ned, kan den flyttes til din nye bolig, hvor du igen ikke er begrænset på tid i forhold til at pakke ud.

 

Lej en container

Hvis du står og mangler en container til et af ovenstående formål eller andet, skal du blot i kontakt med en virksomhed, der tilbyder containerudlejning og kan være behjælpelig med at finde den container, der kan opfylde dine behov.