Få den optimale rådgivning

At finde frem til den bedste låseløsning for din bolig eller din virksomhed kan nogle gange kræve hjælp fra en professionel låsesmed med mange års erfaring inden for området. Låsesmedene hos Din Låsesmed A/S står klar til at vejlede og rådgive dig omkring fordele og ulemper ved forskellige låse, nøgler og låsesystemer, så I sammen kan finde frem til den rette låseløsning, som sikrer din bolig, virksomhed eller institution. Låsesmedene rådgiver på baggrund af en samtale og en eventuel inspektion af boligen, virksomheden eller institutionen med henblik på at finde frem til den mest optimale lås, der indfrier dine ønsker og behov.

Hvad er en magnetlås?

Én ud af mange mulige låseløsninger er en magnetlås, hvor kvalitet og sikkerhed går op i en højere enhed. En magnetlås har lang levetid, er funktionel og har flere anvendelsesmuligheder. Magnetlåsen bruges f.eks. ofte i forbindelse med adgangskontrolanlæg, tænd/sluk ure, tidsstyrede og fjernbetjente døre og brandalarmeringsanlæg. På grund af den høje sikkerhed og de mange anvendelsesmuligheder bruges magnetlåse ofte i virksomheder, institutioner og boligforeninger.

Magnetlåse fra Ruko

Magnetlåse findes i mange forskellige mærker – et af dem er Ruko. Hos Din Låsesmed A/S forhandler de bl.a. låse fra Ruko, som egner sig særligt godt til virksomheder, institutioner og boligforeninger. En magnetlås fra Ruko er nem at anvende, har en kort reaktionstid og er svær for indbrudstyve at bryde op. Derfor er sikkerheden i top med en magnetlås fra Ruko. Med en sådan magnetlås sikres værdigenstande i boligen eller virksomheden og risikoen for ubudne gæster reduceres markant