Vandflasker med logo på er en fantastisk måde at markedsføre sig. Problemet er bare, at der i de seneste år har været hyppigt diskuteret, hvorvidt det er sundt at drikke af plastflasker – og hvor stor skade disse har på miljøet. Nogle virksomheder tilbyder derfor en fantastisk ny løsning, hvor du får logovand i genbrugsplastik. Det betyder, at du kan tilbyde dine kunder, medarbejdere og lignende vandflasker, som er bæredygtige.

Med logovand i genbrugsplast får du altså muligheden for at give andre en positiv oplevelse af brandet. Desuden har fødevareinstituttet udtalt sig om, at man trygt kan drikke af plastflasker.

Lev op til virksomhedens samfundsansvar

Hvis I har markedsført jer som værende en grøn virksomhed, der tager samfundsansvar – ligger brugen af genbrugsflasker klart i forlængelse af jeres profil. Derfor vil udefrakommende opleve jeres brand som troværdigt, hvis de kan genkende jeres værdier hele vejen igennem.

Du kan derfor med fordel se dig om efter logovand, hvor man har genbrugt plastik i produktionen. Med miljøvenlige vandflasker kan du give kunderne et godt indtryk til kundemødet. Du kan også med fordel dele logovand ud, hvis din virksomhed har en messestand.

 

Drik trygt af plastflasker

En anden bekymring har været, at man ikke har måtte bruge plastflasker, når først flasken er tom. Mange har snakket om de skadelige stoffer, som plastik afgiver. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at selvom der er stoffer i plastflasker, så er der også meget strenge regler på området. Virksomheder vil aldrig kunne sælge plastflasker, hvis de stoffer, som flaskerne afviger, overstiger et niveau, der truer os på sundheden.

Hvis du har nogle kunder eller messedeltagere, der omtaler problematikken, kan du gøre dem tryg ved, at fødevareinstituttet giver grønt lys for genbrug af plastflasker. Især hvis man udelukkende bruger flasken til vand – så kan man roligt slippe bekymringerne om skadelige stoffer.

Logovand i en miljøvenlig udgave

Danskere er gode til at benytte sig af det retursystem, som der er i Danmark. Det betyder, at der er rig mulighed for at genbruge det plast, der indleveres. Faktisk bliver ca. 9 ud af 10 flasker genanvendt. Det er rigtig meget plast, som du med fordel kan bruge til at producere nye plastflasker med.

Skab positiv opmærksomhed omkring dit brand og understreg CSR-profilen for din virksomhed med logovand i genbrugsplastik. Det vil du ikke fortryde.